Nastavení soukromí

Nezbytné služby

Nezbytné služby mají zásadní význam pro provoz naší stránky, a proto je nelze deaktivovat. Patří k nim:

  • Session

  • Google Maps

  • Trusted Shops

  • IP lokalizace (anonymní)

  • Nastavení soukromí

  • Cookies

Analytické služby

Pomocí těchto služeb vypracováváme anonymizované analýzy a statistiky o výkonnosti a používání stránek/aplikací. Zjištěná data jsou pro nás nejdůležitějším základem k rozpoznání možných problémů a k dalšímu zlepšování uživatelského prožitku.

  • Webtrekk

  • GoogleTags

  • Awin

Personalizace

Tyto služby zajišťují osobnější, relevantnější uživatelský prožitek, jelikož obsah je personalizován/individualizován na základě informací o dosavadních návštěvách, otevřených stránkách a nákupech.

  • Sovendus

  • Nosto

Služby sociálních médií

Tyto služby umožňují sdílení našeho obsahu s přáteli a známými na sociálních sítích, jejich další doporučování či „lajkování“.

  • Facebook

Lemur kata

Lemur kata

SKU: 14827

Rozměry: 2,40 x 6,50 x 7,60 cm (Š x H x V)


Lemur kata

Product details

Lemur kata je malá opice s dlouhým, černobíle pruhovaným ocasem.

Lemur kata je malá opice s dlouhým, černobíle pruhovaným ocasem. Jsou to denní živočichové žijící v malých skupinách a rádi se spolu mazlí. V noci spí na stromech a přes den hledají ovoce a listy. Tlupu lemurů kata vždy vede samice. To najdeme už jen u hyen a u surikat.

Zábavný fakt

Když lemuři kata bojují, vypouštějí kolem sebe zápach. Kdo víc páchne, vyhrává.

Vědecká fakta

  • Vědecký název: Lemur catta 
  • Globální domov: Afrika
  • Stav ochrany: Silně ohrožené
  • Hlavní místo výskytu: Subtropické lesy