Dromedar

Dromedar

Katalognummer
14832
Størrelsesforhold
14 x 3,4 x 10 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Dromedaren fra Schleich® Wild Life har kun én pukkel, ligesom i den virkelige natur. Man kalder dromedaren derfor også en enpuklet kamel.
Dromedarene lever i ørkener i Afrika og Asien. De spiser først og fremmest blade, tørt græs og tornede planter. I deres pukler gemmer de ikke vand, men fedt. Når de har fundet noget føde i ørkenen, kan de derfor oveleve uden at spise i flere uger. Dromedaren fra Schleich® Wild Life har fået rigeligt at spise, det kan man se på dens opretstående, fyldte pukkel.
Flere oplysninger

Fun fact

Når sandstormen truer, lukker dromedaren sine næsebor, for at der ikke skal slippe sand ind i næsen.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Camelus dromedarius
  • Globalt hjem : Africa, Asia, Australia
  • Opbevaringsstatus : Ikke bedømt
  • Primær bopæl : Ørken
Lignende varer