Pansernæsehorn

Pansernæsehorn

Katalognummer
14816
Størrelsesforhold
13,9 x 4,4 x 6,7cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Pansernæsehornet lever i den nordøstlige del af Indien.
Pansernæsehornet lever i den nordøstlige del af Indien. Dens tykke hudfolder er meget karakteristiske og forlener dyret med et udseende, der minder om et pansret fartøj. I modsætning til dens afrikanske slægtning er pansernæsehornet imidlertid meget roligt og fredeligt. Det tilbringer størstedelen af sin tid med at æde græs, blade, gren og frugt.
Flere oplysninger

Fun fact

Et pansernæsehorns hud har en tykkelse på 4 cm. Nedenunder huden har den et op til 5 cm tykt fedtlag.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Rhinoceros unicornis
  • Globalt hjem : Asien
  • Opbevaringsstatus : Truet
  • Primær bopæl : SavanneSavanne, Græsmark, Moser
Lignende varer