Polarulv

Polarulv

Katalognummer
14742
Størrelsesforhold
9,2 x 2,5 x 6,1 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Polarulven har lange, tætte beskyttelseshår og en tyk, varmende underuld, som beskytter mod den isnende kulde.
Polarulven lever i det nordlige Canada og Grønland. Det er så koldt der, at jorden ikke engang tør op om "sommeren". Men det er ikke kun temperaturerne, der er en udfordring for ulven. I sin søgen efter bytte må den bevæge sig over strækninger på op til 30 km om dagen. Den overlever af og til uden mad i ugevis, særlig om vinteren, hvor det er bælgmørkt i månedsvis. Men dens levested giver den også en fordel: Så langt nordpå kan mennesket næsten ikke jage den.
Flere oplysninger

Fun fact

Polarulven lever i områder, hvor temperaturen sjældent kommer over de 22 minusgrader.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Canis lupus arctos
  • Globalt hjem : Nordamerika, North Grønland
  • Opbevaringsstatus : Utilstrækkelige data
  • Primær bopæl : Tundra
Lignende varer