Stor hunpanda

Stor hunpanda

Katalognummer
14773
Størrelsesforhold
6,2 x 5,9 x 7,6 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Pandabjørne er altid meget sultne. De æder mindst 10 kg bambus hver dag.
Pandabjørne er altid meget sultne. De æder mindst 10 kg bambus hver dag. Imidlertid kan de kun omsætte en lille del heraf, fordi planten næsten ikke indeholder nogen næringsstoffer. Alligevel er pandaen en feinschmecker: Af 100 bambusarter er kun 25 gode nok til pandaen.
Flere oplysninger

Fun fact

Anatomisk hører pandabjørne til kødæderne, men de æder hovedsagelig planter.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Ailuropoda melanoleuca
  • Globalt hjem : Kina
  • Opbevaringsstatus : Truet
  • Primær bopæl : Nordlig skov