Vombat

Vombat

Katalognummer
14834
Vombat'en fra Schleich® Wild Life har ligesom i naturen en gråbrun pels, et stort hoved og påfaldende korte arme og ben.
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Størrelsesforhold
7,5 x 2,7 x 4,3 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
Flere oplysninger
Vombats er små pungdyr, der lever på det australske kontinent. På grund af deres kropsform kaldes de også for plump-pungede dyr. Når de ikke lige er i gang med at æde græs, er de sikkert i gang med at grave tunneller under jorden, hvor de også bygger deres huler. Vombatten har et gnaveragtigt gebis og brede kløer, der er formet som segl - det kan man også se på vombatten fra Schleich® Wild Life.

Fun fact

Når en vombat sover, ligger den på ryggen med alle fire ben strakt fra sig.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Vombatidae
  • Globalt hjem : Australien
  • Opbevaringsstatus : Ikke truet
  • Primær bopæl : Skov
Lignende varer