Aavikkokettu

Aavikkokettu

Luettelonumero
14845
Mitat
6,3 x 2,1 x 4,2 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Schleich® WILD LIFEn aavikkokettu tunnetaan pitkistä ja isoista korvistaan. Se ei käytä niitä vain kuuntelemiseen!
Schleich® WILD LIFEn aavikkokettu elää Pohjois-Afrikan hiekka-aavikoilla. Sillä on erinomainen kuulo, ja se voi kuulonsa avulla jäljittää saaliseläimiä, jotka elävät maan alla. Se tasaa ruumiinlämpöään isojen korviensa kautta ja siksi se sopeutuu täydellisesti elinympäristönsä kuumiin lämpötiloihin. Pieni petoeläin syö pääasiassa hyönteisiä, pieniä jyrsijöitä, matelijoita, lintuja ja hedelmiä. Aavikkokettua kutsutaan myös fennekiksi.
  • Schleich®-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja ne edustavat pedagogisesti arvokasta leikkimistä.
  • Tuote kuuluu WILD LIFE -teemamaailmaan ja sopii 3–8-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja

Fun Fact

Aavikkoketun korvat ovat 20 % sen koko kehon pinta-alasta.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Vulpes zerda
  • Globaali aloitussivu : Afrikka
  • Konservointitila : Elinvoimaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Aavikko