Harmaakarhuemo ja pentu

Harmaakarhuemo ja pentu

Luettelonumero
42473
Harmaakarhut synnyttävät pentunsa talviunen aikana.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
10 x 12,5 x 7 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta

Sisältö

1 x harmaakarhuemo, 1 x harmaakarhun pentu, 2 x kala

Varoitus! Helposti nieltäviä pieniä osia. Tukehtumisvaara.

Lisätietoja
Harmaakarhut synnyttävät pentunsa talviunen aikana. Mukavassa lämpimässä luolassa ne ovat hyvässä suojassa kylmältä ja toisilta petoeläimiltä. Karhunpentu poistuu luolasta vasta keväällä. Se seuraa emoaan tiiviisti ja etsii sen kanssa marjoja ja juuria tai saalistaa kaloja.

Fun Fact

Harmaakarhu on Pohjois-Amerikassa elävä ruskean karhun alalaji.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Ursus arctos
  • Globaali aloitussivu : Pohjois-Amerikka
  • Konservointitila : Elinvoimaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Metsä