Harmaakarhuemo ja pentu

Harmaakarhuemo ja pentu

Luettelonumero
42473
Mitat
10 x 12,5 x 7 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta

Varoitus! Helposti nieltäviä pieniä osia. Tukehtumisvaara.

  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Harmaakarhut synnyttävät pentunsa talviunen aikana.
Harmaakarhut synnyttävät pentunsa talviunen aikana. Mukavassa lämpimässä luolassa ne ovat hyvässä suojassa kylmältä ja toisilta petoeläimiltä. Karhunpentu poistuu luolasta vasta keväällä. Se seuraa emoaan tiiviisti ja etsii sen kanssa marjoja ja juuria tai saalistaa kaloja.
Lisätietoja

Fun Fact

Harmaakarhu on Pohjois-Amerikassa elävä ruskean karhun alalaji.

Sisältö

1 x harmaakarhuemo, 1 x harmaakarhun pentu, 2 x kala

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Ursus arctos
  • Globaali aloitussivu : Pohjois-Amerikka
  • Konservointitila : Elinvoimaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Metsä