Isopandanaaras

Isopandanaaras

Luettelonumero
14773
Mitat
6,2 x 5,9 x 7,6 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Pandakarhuilla on jatkuvasti kova nälkä. Ne syövät päivittäin vähintään 10 kiloa bambua.
Pandakarhuilla on jatkuvasti kova nälkä. Ne syövät päivittäin vähintään 10 kiloa bambua. Ne kuitenkin pystyvät hyödyntämään tästä vain pienen osan, sillä kasveissa ei ole juuri ravinteita. Panda on vieläpä nirso: noin sadasta eri bambulajikkeesta vain 25 kelpaa sille.
Lisätietoja

Fun Fact

Pandat ovat elimistönsä perusteella lihansyöjiä, mutta niiden pääasiallista ravintoa ovat kasvit.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Ailuropoda melanoleuca
  • Globaali aloitussivu : Kiina
  • Konservointitila : Vaarantuneet
  • Ensisijainen eliöympäristö : Pohjoinen havumetsä