Kultapanda

Kultapanda

Luettelonumero
14833
Schleich® Wild Lifen kultapandalla on raidallinen häntä, punaisenruskea turkki ja vahvat tassut, joissa on terävät kynnet.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
8,7 x 2,5 x 3,5 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
Lisätietoja
Kultapanda on pieni nisäkäs, joka elää Himalajan itäosissa ja Lounais-Kiinassa. Se syö pääasiassa bambua. Ensisilmäyksellä eläin, kuten Schleich® Wild Lifen kultapandakin, näyttää pesukarhun, ketun ja kissan risteytykseltä. Nimestään huolimatta se ei ole edes panda. Kultapandalle luotiin oma heimonsa, jonka tieteellinen nimi on ailuridae.

Fun Fact

Kun kultapandat nukkuvat päiväuniaan, ne asettavat pörröisen häntänsä suojaamaan kasvojaan.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Ailurus fulgens
  • Globaali aloitussivu : Aasia
  • Konservointitila : Erittäin uhanalaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Metsä
Liittyvät tuotteet