Mäyrä

Mäyrä

Luettelonumero
14842
Pään mustavalkoinen karvakuvio on tyyppillinen Schleich® WILD LIFEn eurooppalaiselle mäyrälle.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
7,8 x 2,3 x 3,4 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Schleich®-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja ne edustavat pedagogisesti arvokasta leikkimistä.
  • Tuote kuuluu WILD LIFE -teemamaailmaan ja sopii 3–8-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Schleich® WILD LIFEn mäyrä on yöllä liikkuva petoeläin, joka kuuluu näätäeläimiin. Mustavalkoinen turkki, pitkä kuono, vanttera vartalo ja lyhyet tukevat jalat ovat eläimelle tyypillisiä. Mäyrät elävät mäkisillä metsäalueilla Euroopassa ja syövät kastematoja, hyönteisiä, jyrsijöitä sekä viljaa ja marjoja. Vahvoilla tassuillaan mäyrät kaivavat maan alle mittavia haarautuvia tunnelijärjestelmiä, joita käytetään useiden sukupolvien ajan.

Fun Fact

Lyhyistä jaloistaan ​​huolimatta mäyrät voivat saavuttaa jopa 30 km/h:n nopeuden lyhyillä etäisyyksillä.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Meles meles
  • Globaali aloitussivu : Maailmanlaajuinen
  • Konservointitila : Elinvoimaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Metsä, Savanni, Pensasaro, Niityt
Liittyvät tuotteet