Muurahaiskarhu

Muurahaiskarhu

Luettelonumero
14844
Mitat
13,7 x 3,5 x 5,5 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Schleich® WILD LIFEn muurahaiskarhulla on pitkä, kapea kuono, joka voi olla jopa 30 cm:n pituinen.
Schleich® WILD LIFEn muurahaiskarhu elää Etelä- ja Keski-Amerikan savanneilla ja niittymailla. Nisäkäs syö pääasiassa muurahaisia ja termiittejä. Päästäkseen niihin käsiksi se poraa pitkällä kuonollaan niiden pesään ja työntää sitten 60 cm:n pituisen pitkän, tahmean kielensä esiin, johon höynteiset jäävät kiinni. Muurahaiskarhuilla on lisäksi tuuhea häntä, joka näyttää pitkien karvojensa ansiosta isommalta kuin se todellisuudessa on.
  • Schleich®-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja ne edustavat pedagogisesti arvokasta leikkimistä.
  • Tuote kuuluu WILD LIFE -teemamaailmaan ja sopii 3–8-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja

Fun Fact

Muurahaiskarhut kuuluvat vajaahampaisiin. Niitä kutsutaan niin, koska niillä ei ole hampaita.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Myrmecophaga tridactyla
  • Globaali aloitussivu : Etelä-Amerikka
  • Konservointitila : Elinvoimaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Savanni, Niityt