Pingviini

Pingviini

Luettelonumero
14841
Schleich® WILD LIFEn pingviinillä on keltaiset korvaläiskät ja mustavalkoinen höyhenpeite, joka muistuttaa frakkia.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
3,3 x 3,1 x 5,1 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Schleich®-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja ne edustavat pedagogisesti arvokasta leikkimistä.
  • Tuote kuuluu WILD LIFE -teemamaailmaan ja sopii 3–8-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Schleich® WILD LIFEn pingviini on keisaripingviini. Se on kaikista suurin ja painavin pingviinilaji. Lisäksi se on ainoa, joka asuu niin kaukana etelässä Etelämantereella. Keisaripingviinit eivät rakenna pesiä, vaan ne hautovat suoraan jäällä. Naaras siirtyy munittuaan mereen saalistaakseen kalaa, uros hautoo munaa. Se asettaa sen jalkojensa päälle ja työntää ihopoimunsa sen päälle pitääkseen sen lämpimänä.

Fun Fact

Kun keisaripingviinit haluavat pois vedestä, ne hyppäävät korkealla kaarella jäälle.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Aptenodytes forsteri
  • Globaali aloitussivu : Antarktis
  • Konservointitila : Silmälläpidettävät
  • Ensisijainen eliöympäristö : MeriMeri, Rannikko
Liittyvät tuotteet