Koalabeer

Koalabeer

Catalogusnummer
14815
Afmetingen
5 x 3,5 x 4,2cm (B x D x H)
Aanbevolen leeftijd
3-8 Jaren
  • Details
  • Meer informatie
Details
Koala's zijn echte slaapmutsen.
Koala's zijn echte slaapmutsen. Bijna 14 uur per dag brengen zij door met uitgebreide dutjes. De rest van de tijd eten ze eucalyptusbladeren. Ze eten dagelijks ruim één kilo bladeren. Ze zijn zeer kieskeurig en vinden maar 12 van de ongeveer 300 soorten eucalyptus goed genoeg.
Meer informatie

Fun fact

Als koala's gestrest zijn wiebelen ze met hun oren en krijgen ze de hik.

Wetenschappelijke feiten

  • Wetenschappelijke naam : Phascolarctos cinereus
  • Global Home: Azië
  • Status van de conversatie : Kwetsbaar
  • Belangrijkste leefgebied : Eucalyptusbossen
Aanverwante producten