Wild zwijn

Wild zwijn

Catalogusnummer
14783
Afmetingen
7,4 x 3,4 x 4,8 cm (B x D x H)
Aanbevolen leeftijd
3-8 Jaren
  • Details
  • Meer informatie
Details
De slagtanden van het wild zwijn worden houwers genoemd.
De slagtanden van het wild zwijn worden houwers genoemd. Met deze tanden kan het wild zwijn zijn vijanden, zoals wolven en beren, ernstig verwonden. In de zomer wentelen wilde zwijnen zich graag in de modder om afkoeling te vinden. Bovendien is de modder een goede bescherming tegen insectenbeten.
Meer informatie

Fun fact

Hoewel het de wilde zwijnen niet is aan te zien, kunnen zij heel hard rennen.

Wetenschappelijke feiten

  • Wetenschappelijke naam : Sus scrofa
  • Global Home: Noordoost-Europa, Azië
  • Status van de conversatie : Niet bedreigd
  • Belangrijkste leefgebied : Moerasbossen, subtropische bossen
Aanverwante producten