Goldendoodle

Katalognummer
13939
Vår Goldendoodle fra schleich® FARM WORLD er halvparten puddel og halvparten Golden Retriever. Det gjenkjenner man på puddelkrøllene og de gyldne hårene. Ikke bare ser de superkule ut, de fungerer også utmerket som pensel. Og fordi han ikke klarer å se alle farger, som alle hunder, kommer han ikke en gang til å merke det stort hvis du gir ham litt farge.
Anbefalt alder
Anbefalt alder
3-8 År
Mål
Mål
6,4 x 3 x 5,5 cm
Deler
Deler
1 Artikkel
Navnet til vår Goldendoodle fra schleich® FARM WORLD stammer fra det faktum at han er en blanding av Golden Retriever og puddel. Det er også derfra han har de typiske puddelkrøllene sine. De er gode å klappe på, og kan også brukes for å male. Da er de riktignok ikke lenger så flotte og gyldne, men perfekte pensler. Vår blandehund, som alle andre hunder, klarer ikke å se alle farger, altså kommer han ikke til å ta det ille opp. Han kommer ikke en gang til å merke det.
Mer informasjon
  • schleich® lekesett og figurer inspirerer barn til en fantasirik og samtidig helt ubegrenset lek. Sier til og med ekspertene!
  • schleich® figurer er modellert ned på detaljnivå, og ser nesten ut som sine dyriske forbilder. Altså helt perfekte for pedagogisk verdifull lek.
  • Produktet hører til temaet FARM WORLD og er egnet for barn fra 3–8 år.
  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL Å SPILLE FANTASTISK OG FRITT.
  • Så ekte og detaljerte at selv moder jord er begeistret.
  • Håndverk av høy kvalitet som motstår tidens tann.
Back to top