Regnbueenhjørning, hingst

Katalognummer
70725
Hvis du atter en gang er på leting etter begynnelsen av regnbuen, kan vår regnbueenhjørning hingst fra schleich® BAYALA® verden hjelpe deg videre. Med den fargerike halen og manken kan han trylle veivisere i luften, og føre deg fremover. Ellers er den fargerike hingsten veldig glad i å fargelegge mandalaer. Har du flere å fargelegge?
Anbefalt alder
Anbefalt alder
5-12 År
Mål
Mål
13,8 x 3,6 x 11,5 cm
Deler
Deler
1 Artikkel
Venstre? Høyre? Rett frem? Hvis du atter en gang er på leting etter begynnelsen av regnbuen, kan vår regnbueenhjørning hingst fra schleich® BAYALA® verden hjelpe deg videre. Den fargerike hesten er også kjent med de beste veiene. Med den fargerike halen og manken kan den trylle veivisere i luften, og vise deg vei. De fargerike hårene er spesielt godt synlige, da resten av kroppen til hesten er i edelhvit farge. Ellers liker hingsten godt å ta en spasertur med familien sin, regnbueenhjørning hoppe og folen. Og mandalaer liker den også å fargelegge. Har du flere å fargelegge?
Mer informasjon
  • schleich® lekesett og figurer inspirerer barn til en fantasirik og samtidig helt ubegrenset lek. Sier til og med ekspertene!
  • schleich® figurer er modellert ned på detaljnivå, og ser nesten ut som sine dyriske forbilder. Altså helt perfekte for pedagogisk verdifull lek.
  • Artikkelen er en del av temaverden BAYALA® og er egnet for barn mellom 5-12 år.
Advarsler

Advarsel! Smådeler som kan svelges. Fare for kvelning.

  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL Å SPILLE FANTASTISK OG FRITT.
  • Så ekte og detaljerte at selv moder jord er begeistret.
  • Håndverk av høy kvalitet som motstår tidens tann.
Back to top