Stor pandabinne

Stor pandabinne

Katalognummer
14773
Mål
6,2 x 5,9 x 7,6 cm (B x D x H)
Anbefalt alder
3-8 År
  • Detaljer
  • Mer informasjon
Detaljer
Pandabjørner er alltid sultne. Hver dag spiser de minst 10 kilo bambus.
Pandabjørner er alltid sultne. Hver dag spiser de minst 10 kilo bambus. Men den kan bare nyttiggjøre seg en liten del av det, siden plantene nesten ikke inneholder næringsstoffer. Likevel er pandaen en feinschmecker: Den liker bare 25 av 100 bambustyper.
Mer informasjon

Morsomt faktum

Pandabjørner hører anatomisk til kjøtteterne, selv om de hovedsakelig spiser planter.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn : Ailuropoda melanoleuca
  • Globalt hjem : Kina
  • Bevaringsstatus : Sårbar
  • Primærbolig : Nordlig skog