Ustawienia sfery prywatnej

Wymagane usługi

Wymagane usługi są esencjonalne dla funkcjonowania naszej strony i zatem nie mogą być zdeaktywowane. Należą do nich:

  • Session

  • Google Maps

  • Trusted Shops

  • IP lokalizacje (anonimowy)

  • Ustawienia sfery prywatnej

  • Cookies

Usługi analizy

Pomaga nam sporządzać zanonimizowane analizy i statystyki w celu większej wydajności i lepszego korzystania z naszych stron/aplikacji. Zebrane dane są dla nas najważniejszą podstawą rozpoznania potencjalnych problemów i stałej poprawy przyjemności korzystania z naszych stron.

  • Webtrekk

  • GoogleTags

  • Awin

Usługi personalizacji

Zapewnia bardziej osobiste, odpowiednie możliwości użytkownika poprzez personalizację/dostosowanie zawartości dla Ciebie bazując na poprzednich wizytach, odsłonach i zamówieniach.

  • Sovendus

  • Nosto

Usługi mediów społecznościowych

Umożliwia Ci dzielenie się naszymi treściami w mediach społecznościowych na przykład z przyjaciółmi i znajomymi oraz polecanie ich dalej innym osobom czy też ´lajkowanie´.

  • Facebook

Krokodyl

Krokodyl

SKU: 14736

Wymiary: 18 x 6,7 x 5,2 cm (S × G × W)

Ostrzeżenie! Drobne części łatwe do połknięcia. Ryzyko zadławienia. Proszę zachować wskazówki.

Krokodyl

Szczegóły dotyczące produktu

Krokodyle to największe gady na świecie i najbliżsi żyjący krewniacy ptaków (!). Jedne i drugie pochodzą od archozaurów.

Krokodyl różańcowy jest najbardziej niebezpiecznym spośród wszystkich krokodyli. Utrzymuje rekord największego krokodyla: może ważyć nawet tonę, tak samo jak mały samochód. Podczas gdy większość krokodyli żyje w rzekach i jeziorach, krokodyl różańcowy jest jedynym, który może poradzić sobie zarówno z wodą słodką, jak i słoną wodą morską. Oprócz krokodyla różańcowego istnieje wiele innych gatunków, w sumie 25. Należą do nich krokodyl nilowy, krokodyl pancerny, aligator i kajman.

Ciekawostka

Największy krokodyl świata to krokodyl różańcowy.

Funkcje

  • Z ruchomą dolną szczęką!

    Fakty naukowe

    • Nazwa naukowa: Crocodylia
    • Rejon występowania: Afryka, Azja, Ameryka Środkowa
    • Status ochrony gatunku: najmniejszej troski
    • Główne siedlisko: Bagna, Rzeki

    Funkcje

    • Z ruchomą dolną szczęką!