Nastavení soukromí

Nezbytné služby

Nezbytné služby mají zásadní význam pro provoz naší stránky, a proto je nelze deaktivovat. Patří k nim:

  • Session

  • Google Maps

  • Trusted Shops

  • IP lokalizace (anonymní)

  • Nastavení soukromí

  • Cookies

Analytické služby

Pomocí těchto služeb vypracováváme anonymizované analýzy a statistiky o výkonnosti a používání stránek/aplikací. Zjištěná data jsou pro nás nejdůležitějším základem k rozpoznání možných problémů a k dalšímu zlepšování uživatelského prožitku.

  • Webtrekk

  • GoogleTags

  • Awin

Personalizace

Tyto služby zajišťují osobnější, relevantnější uživatelský prožitek, jelikož obsah je personalizován/individualizován na základě informací o dosavadních návštěvách, otevřených stránkách a nákupech.

  • Sovendus

  • Nosto

Služby sociálních médií

Tyto služby umožňují sdílení našeho obsahu s přáteli a známými na sociálních sítích, jejich další doporučování či „lajkování“.

  • Facebook

Levhart sněžný

Levhart sněžný

SKU: 14838

Rozměry: 10,5 x 5,2 x 4,3 cm (Š x H x V)


Levhart sněžný

Product details

Levhart sněžný či irbis má světle šedou srst s černými rozetami – stejně jako pečlivě pomalovaný levhart sněžný ze Schleich® Wild Life.

Levhart sněžný je šelma, která žije ve výše položených oblastech skalnatých hor ve Střední Asii. Jako potrava mu slouží zejména ovce, kozorožci a kozy. Před třeskutou zimou jej chrání hustá srst, která je natolik krásná, že spousta zvířat padá za oběť pytlákům. Levhart sněžný tak nyní patří k ohroženým druhům. Zvláštní na něm je, že jeho ocas je takřka stejně dlouhý jako jeho tělo – stejně jako u levharta sněžného ze Schleich® Wild Life.

Zábavný fakt

Levhart sněžný používá svůj hustý ocas jako kormidlo při skákání, ale také k ochraně před chladem.

Vědecká fakta

  • Vědecký název: Panthera uncia
  • Globální domov: Nordosteuropa, Asien
  • Stav ochrany: Zranitelné
  • Hlavní místo výskytu: Pohoří