Team roping med cowgirl

Katalognummer
42577
Selv køer skal til lægen nu og da. Og det er her, roping-teamet fra schleich® FARM WORLD kommer ind i billedet og hjælper med at fange patienterne. Den bedste metode er at kaste lassoen rundt om bagbenene eller halsen. Kalvene er ikke sure på dig ret længe. Bare de får lov at sove sammen med dig i din seng og hvile sig. Ligesom en rigtig cowboy eller cowgirl gør.
Aldersanbefaling
Aldersanbefaling
3-8 År
Størrelsesforhold
Størrelsesforhold
22 x 19 x 12 cm
Dele
Dele
9 Varer
Kan du fange kalven? I Team roping fra schleich® FARM WORLD skal du ikke kun kunne ride som rigtige westernhelte, men også være god til at kaste med lasso. Det er den eneste måde, når kalven skal til læge eller have grime på. Kast lassoen omkring bagbenene eller halsen på den unge ko. Hun bliver ikke sur på dig ret længe. Det bliver endnu lettere, hvis du får en ven med hest og lasso til at hjælpe dig. Så kan I føle jer som rigtige cowboys og cowgirls. Og jeres heste som rigtige westernheste. Er du parat?
Indhold

1x cowgirl, 1x Quarter Horse, 1x seletøj med tøjler, 1x westernsaddel, 1x lasso, 1x Texas Longhorn-kalv, 3x elementer til fold

Flere oplysninger
  • schleich® legesæt og figurer inspirerer børn til fantasifuld og selvstændig leg. Og det bekræfter eksperterne!
  • schleich® figurer er udformet med stor sans for detaljer og er meget naturtro. Det gør dem perfekte til pædagogisk leg.
  • Denne artikel er en del af temaverdenen FARM WORLD og er velegnet til børn mellem 3 og 8 år.
Advarsler

Advarsel! Smådele, der kan sluges. Kvælningsfare.

  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL AT SPILLE FANTASTISK OG FRIT.
  • Så autentisk og detaljeret, at moder natur smiler.
  • Højkvalitets håndværkskunst, der kan modstå tidens tand.
Back to top