Stork

Katalognummer
13936
Når storken fra schleich® FARM WORLD danser på din hovedpude, bevæger den sit lange røde næb rytmisk i samme takt. Næbbet kan bruges til at stange rundt i vandet for at søge efter føde. Fordi det er så langt. Ligesom storkens ben. De er gode til at trampe gennem sumpen - eller også til karate. Hiiija!
Aldersanbefaling
Aldersanbefaling
3-8 År
Størrelsesforhold
Størrelsesforhold
5,8 x 2,6 x 8,9 cm
Dele
Dele
1 Vare
Hvad er det første du lægger mærke til ved storken fra schleich® FARM WORLD? Netop! Dens lange, røde næb. Med næbbet stanger den hvide stork efter insekter, orme og frøer i moser og enge. De smager nemlig aldeles godt, synes denne flotte hvid-sorte fugl. Den kan også godt lide at danse på hovedpuden. Denne store fugl har påfaldende lange ben. Så den kan bekvemt stavre gennem sumpede områder. Benene er også rigtig gode til karate. En ganske usædvanlig sport for en fugl. Engang halverede den en blyant med sine karate-ben. Og kom pludselig i tanker om, at den egentlig skulle lave lektier. Upsala!
Flere oplysninger
  • schleich® legesæt og figurer inspirerer børnene til fantasifulde og frie lege. Det siger endda eksperterne!
  • schleich® figurerne er modelleret ned til alle detaljer og ligner deres dyriske forbilleder på en prik. Med andre ord: pædagogisk værdifuldt legetøj.
  • Denne artikel er en del af temaverdenen FARM WORLD; den er velegnet til børn mellem 3-8 år.
  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL AT SPILLE FANTASTISK OG FRIT.
  • Så autentisk og detaljeret, at moder natur smiler.
  • Højkvalitets håndværkskunst, der kan modstå tidens tand.
Back to top