Gråbjørn

Gråbjørn

Katalognummer
14685
Grizzlybjørnen er verdens næststørste bjørn efter isbjørnen. På grund af deres højde og aggressive adfærd anses de for meget farlige i deres hjemsted i Nordamerika.
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Størrelsesforhold
11 x 4,5 x 6,5 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
Flere oplysninger
Grizzlybjørne er høje, stærke dyr – de kan blive op til 2,4 meter høje og vejer omkring 450 kilo. De har en slags pukkel på ryggen og stærke bagben. Grizzlybjørne kan løbe op til 55 km i timen. De er enspændere og opfører sig ofte aggressivt. Af og til samles de ved vandområder for at fange laks. Eftersom de er altædende, spiser disse bjørne fisk, planter og store pattedyr såsom elge, hjorte og sorte bjørne. Det forekommer også, at de stjæler mad fra ulve eller mennesker.

Fun fact

Grizzlybjørnen er den næststørste bjørn i Nordamerika.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Ursus arctos
  • Globalt hjem : Nordamerika
  • Opbevaringsstatus : Ikke truet
  • Primær bopæl : Skov
Lignende varer