Næseabe

Næseabe

Katalognummer
14846
Næseaben fra Schleich® WILD LIFE har fået sit navn med rette; for den har en iøjnefaldende stor, pæreformet næse.
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Størrelsesforhold
9,8 x 2,9 x 4,6 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Schleich® figurer er meget detaljerede modeller, der yder et værdifuldt bidrag til den pædagogiske leg.
  • Denne artikel er en del af temaverdenen WILD LIFE; den er velegnet til børn mellem 3-8 år.
Flere oplysninger
Næseaben fra Schleich® WILD LIFE er en primat, der lever i den asiatiske ø Borneos regn- og mangroveskove Hannernes iøjnefaldende næser kan blive op til 10 cm lange. Det mærkelige er, at næsen slet ikke er noget særligt effektivt lugteorgan. Videnskaben tror, at hannernes store næser skal gøre indtryk på hunnerne. Næseaber er aktive om dagen; de bor i små grupper og spiser blade og frugter.

Fun fact

Næseaben er den dygtigste svømmer af alle primater. Den er også god til at dykke.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Nasalis larvatus
  • Globalt hjem : Asien
  • Primær bopæl : Sumpskov, Subtropisk skov
Lignende varer