Vortesvin

Vortesvin

Katalognummer
14843
Størrelsesforhold
8,2 x 2,7 x 4,9 cm (B x D x H)
Aldersanbefaling
3-8 År
  • Detaljer
  • Flere oplysninger
Detaljer
Vortesvinet fra Schleich® WILD LIFE har ejendommelige vorter - deraf navnet - og dens hjørnetænder er op til 30 cm lange.
Vortesvinet fra Schleich® WILD LIFE er et pattedyr, der bor i Afrika. Dets føde består for det meste af rødder, knolde og bær. Det har vorteformede udvækster under øjnene og på næsen. Disse er imidlertid ikke rigtige vorter, men nogle særdeles tykke hudpartier. De beskytter svinet mod sår efter kampe. Som våben mod løver, hyæner, leoparder og vildhunde har vortesvinet sine store hugtænder.
  • Schleich® figurer er meget detaljerede modeller, der yder et værdifuldt bidrag til den pædagogiske leg.
  • Denne artikel er en del af temaverdenen WILD LIFE; den er velegnet til børn mellem 3-8 år.
Flere oplysninger

Fun fact

Når den roder i jorden, benytter vortesvinet ikke sine tænder, men snuden og klovene.

Videnskabeligt fakta

  • Videnskabeligt navn : Phacochoerus aethiopicus
  • Globalt hjem : Afrika
  • Opbevaringsstatus : Ikke truet
  • Primær bopæl : SavanneSavanne