Dromedaari

Dromedaari

Luettelonumero
14832
Schleich® Wild Lifen dromedaarilla on vain yksi kyttyrä, niin kuin luonnossakin. Sitä kutsutaan myös yksikyttyräiseksi kameliksi.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
14 x 3,4 x 10 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
Lisätietoja
Dromedaarit elävät Afrikan ja Aasian aavikoilla. Ne käyttävät ravinnokseen pääasiassa lehtiä, kuivaa heinää ja piikikkäitä kasveja. Nisäkkäät varastoivat kyttyräänsä veden sijaan rasvaa. Jos ne eivät löydä aavikolla ruokaa, ne voivat elää sillä viikkoja. Schleich® Wild Lifen dromedaarista näkee, että se on syönyt viime aikoina reilusti, koska sen kyttyrä seisoo suorassa ja se on täynnä.

Fun Fact

Kun hiekkamyrsky uhkaa, dromedaarit sulkevat sieraimensa, jotta niihin ei pääse hiekkaa.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Camelus dromedarius
  • Globaali aloitussivu : Africa, Asia, Australia
  • Konservointitila : Arvioimatta jätetyt
  • Ensisijainen eliöympäristö : Aavikko
Liittyvät tuotteet