Gorillauros

Gorillauros

Luettelonumero
14770
Urosgorillat rummuttavat usein nyrkeillä rintaansa.
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Mitat
5,8 x 10,7 x 9,4 cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
Lisätietoja
Urosgorillat rummuttavat usein nyrkeillä rintaansa. Siten ne haluavat osoittaa, kuka on lauman vahvin. Rummutus saattaa myös tarkoittaa tervehdystä. Gorillat eivät liiku kämmenten vaan rystysten varassa. Siksi niitä kutsutaan myös ”rystykävelijöiksi”.

Fun Fact

Urosgorillat voivat painaa jopa 200 kiloa.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Gorilla gorilla
  • Globaali aloitussivu : Afrikka
  • Konservointitila : Äärimmäisen uhanalaiset
  • Ensisijainen eliöympäristö : Subtrooppinen metsä
Liittyvät tuotteet