Intiansarvikuono

Intiansarvikuono

Luettelonumero
14816
Mitat
13,9 x 4,4 x 6,7cm (L x S x K)
Ikäsuositus
3-8 Vuotta
  • Tarkemmat tiedot
  • Lisätietoja
Tarkemmat tiedot
Intiansarvikuono elää Koillis-Intiassa.
Intiansarvikuono elää Koillis-Intiassa. Paksut nahkapoimut tekevät siitä helposti tunnistettavan ja se näyttää siltä kuin se kantaisi paksua panssaria. Se on kuitenkin erittäin hiljainen ja rauhallinen, toisin kuin sen afrikkalaiset sukulaiset. Se viettää suurimman osan ajastaan syömällä ruohoa, oksia, lehtiä ja hedelmiä.
Lisätietoja

Fun Fact

Intiansarvikuonon iho on 4 cm:n vahvuinen. Sen alla on jopa 5 cm:n vahvuinen rasvakerros.

Tieteelliset tosiasiat

  • Tieteellinen nimi : Rhinoceros unicornis
  • Globaali aloitussivu : Aasia
  • Konservointitila : Vaarantuneet
  • Ensisijainen eliöympäristö : Savanni, Niityt, Suot
Liittyvät tuotteet