Føniks

Katalognummer
70760
Fantastiske Phoenix har bevegelige vinger slik at han kan fly gjennom hele BAYALA®. Når han flyr, skinner solen på de vakre fjærene, som har et tykt lag med glitterstøv. Fjærene ser ut som blafrende flammer, og de kraftige klørne glitrer som gull. Du får garantert mange fantastiske eventyr med denne magiske vennen!
Anbefalt alder
Anbefalt alder
5-12 År
Mål
Mål
15,6 x 9,5 x 13 cm
Deler
Deler
1 Artikkel
Fantastiske Phoenix sprer vingene majestetisk. Er han i ferd med å fly gjennom skyene? Derfra har han utsikt over hele BAYALA®. Ingenting unnslipper de store, mørke øynene hans. Den imponerende silhuetten som sirkler rundt på himmelen, kan ses fra nær og fjern. Den knallgule fjærdrakten konkurrerer med solen, og tuppene på hovedfjærene har et rødlig skjær. Når den lander, sprer den de praktfulle halefjærene og ser seg nysgjerrig rundt med et vennlig blikk. Hvor er lekekameratene?
Innhold

1 føniks

Mer informasjon
  • Oppdag verden gjennom lek med autentiske og detaljerte figurer fra schleich®. De ser så ekte ut, kanskje de bare begynner å løpe.
  • Produktene fra schleich® stimulerer fantasien og gir en lærerik lekeopplevelse full av eventyr.
  • Dette produktet fra schleich® er en del av BAYALA®-temaverdenen og passer for barn mellom 5 og 12 år.
Advarsler

Advarsel! Smådeler som kan svelges. Fare for kvelning. Inneholder utilgjengelige magneter: Må ikke komme i nærheten av magnetømfintlige produkter og medisinske apparater (f. eks. pacemaker)! Ta vare på advarselen.

  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL Å SPILLE FANTASTISK OG FRITT.
  • Så ekte og detaljerte at selv moder jord er begeistret.
  • Håndverk av høy kvalitet som motstår tidens tann.
Back to top