Gammel engelsk sauehund

Katalognummer
13968
Barn elsker den gamle engelske sauehunden, og følelsen er gjensidig. Med sin raggete pels og muntre vesen er den en flott lekekamerat. men selv når den er som mest vilter, er den alltid oppmerksom og følger med. Det er fordi den gamle engelske sauehunden faktisk er en gjeterhund, og slike hunder brukes til å holde store saueflokker samlet. Det er fint å ha en så trofast venn!
Anbefalt alder
Anbefalt alder
3-8 År
Mål
Mål
7,7 x 2,5 x 5,7 cm
Deler
Deler
1 Artikkel
Den gamle engelske sauehunden løper lykkelig over engen. Livet er fantastisk. Vinden virvler opp pelsen som en hårtørker, og du kan se hvor tykk den er. Den kritthvite fargen på pannen og brystet går over i en vakker lysegrå farge på ryggen. Hør! Den bjeffer for at du skal komme og leke! Den engelske gjeterhunden har alltid lyst til å leke, og spesielt godt liker den å leke med barn. Du kan stole på den med de små, for denne gjeterhunden er vant til å passe på dyr og mennesker.
Innhold

1 gammel engelsk sauehund

Mer informasjon
  • Oppdag verden gjennom lek med autentiske og detaljerte figurer fra schleich®. De ser så ekte ut at de når som helst kan begynne å bevege seg.
  • Produktene fra schleich® setter i gang fantasien og gir barn en lærerik lekeopplevelse full av eventyr.
  • Dette produktet fra schleich® er en del av FARM WORLD-temaverdenen og passer for barn fra 3 år.
  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL Å SPILLE FANTASTISK OG FRITT.
  • Så ekte og detaljerte at selv moder jord er begeistret.
  • Håndverk av høy kvalitet som motstår tidens tann.
Back to top