Dromedar

Dromedar

Katalognummer
14832
Mål
14 x 3,4 x 10 cm (B x D x H)
Anbefalt alder
3-8 År
  • Detaljer
  • Mer informasjon
Detaljer
Dromedaren fra Schleich® Wild Life har bare en pukkel, akkurat som i naturen. Den kalles også enpuklet kamel.
Dromedarer lever i ørkenene i Afrika og Asia. De lever hovedsakelig av blader, tørt gress og tornete planter. Dyrene lagrer ikke vann, bare fett i pukkelen. Hvis de ikke kan finne mat i ørkenen, kan de leve på dette fettet i flere uker. Dromedaren til Sch
Mer informasjon

Morsomt faktum

Når en sandstorm truer, lukker dromedarer neseborene slik at det ikke kommer inn sand.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn : Camelus dromedarius
  • Globalt hjem : Africa, Asia, Australia
  • Bevaringsstatus : Ikke evaluert
  • Primærbolig : Ørken
Relaterte produkter