Sebrahoppe

Sebrahoppe

Katalognummer
14810
Sebraer lever i den afrikanske savannen og tilhører hestefamilien.
  • Detaljer
  • Mer informasjon
Detaljer
Mål
12 x 3,2 x 8,5cm (B x D x H)
Anbefalt alder
3-8 År
Mer informasjon
Sebraer lever i den afrikanske savannen og tilhører hestefamilien. Hver sebra har et unikt pelsmønster med hvite og svarte striper. Til og med manken er stripete. Mønsteret tjener som kamuflasje, forvirrer rovdyr, holder mygg på avstand og gjør det enkler

Morsomt faktum

Sebraer har stående man fordi det ligger et støttende fettlag under den.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn : Equus quagga
  • Globalt hjem : Afrika
  • Bevaringsstatus : Tett på å være truet
  • Primærbolig : Savanne
Relaterte produkter