Regnbueenhjørning, fole

Katalognummer
70727
Juhuuuu! Vår regnbueenhjørning fole fra schleich® BAYALA® verden liker ingenting bedre enn å la den fargesprakende manken blafre i vinden når den sklir nedover. Med sin fargerike hale kan den magiske hesten også fargelegge alt mulig – det være seg skog eller skyer. Men den lille ponnien er også en skrønemaker. Om folen faktisk virkelig har ridd på regnbuedragen?
Anbefalt alder
Anbefalt alder
5-12 År
Mål
Mål
8,5 x 2,6 x 9,4 cm
Deler
Deler
1 Artikkel
Juhuuuu! Vår regnbueenhjørning fole fra schleich® BAYALA® verden liker ingenting bedre enn å la den fargesprakende manken blafre i vinden når den sklir nedover. Med sin fargerike hale kan den magiske hesten også fargelegge alt mulig – det være seg skog eller skyer. De andre beboerne fra schleich® BAYALA® verden beundrer den stolte gangen som ponnien har allerede så tidlig i livet. Og alle historiene den allerede har opplevd. Men det er mange som tviler på om alle disse historiene faktisk er sanne. Mon tro om folen faktisk virkelig har ridd på regnbuedragen?
Mer informasjon
  • schleich® lekesett og figurer inspirerer barn til en fantasirik og samtidig helt ubegrenset lek. Sier til og med ekspertene!
  • schleich® figurer er modellert ned på detaljnivå, og ser nesten ut som sine dyriske forbilder. Altså helt perfekte for pedagogisk verdifull lek.
  • Artikkelen er en del av temaverden BAYALA® og er egnet for barn mellom 5-12 år.
  • INSPIRERENDE FIGURINER TIL Å SPILLE FANTASTISK OG FRITT.
  • Så ekte og detaljerte at selv moder jord er begeistret.
  • Håndverk av høy kvalitet som motstår tidens tann.
Back to top